Saturday, June 4, 2011

GREEK LADIES ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ


του Πέτρου Πολυχρονίδη
Ούτως ή άλλως το ταξίδι της mini Ελληνικής αποστολής στην Πόλη, για τη βραδιάkickboxing Ελλάδα – Τουρκία ήταν πριν καν ξεκινήσει, σπουδαία εμπειρία για όσους θα συμμετείχαν.

Οι τέσσερις Έλληνες και οι δύο Ελληνίδες fightersπου βρέθηκαν τελικά στην Τουρκία, προσκεκλημένοι του σπουδαίου Erhan Deniz, απλά το επιβεβαίωσαν.

Ειδικά οι κυρίες, με τον καλύτερο τρόπο, αφού έφεραν τις δύο ελληνικές νίκες στην Κωνσταντινούπολη.

Η Αίμη “The Possum” Κουγιουμτζόγλου (Κακαράκης) εξαργύρωσετην εμπειρία από τις δύο περσινές της ήττες στην Ιταλία και πήρε μια καθαρή νίκη από την Ozge Son.

Με άνετο τρόπο, η ανερχόμενη Κάλλια Κουρούνη (Μάλλιος team), “ψόφησε” την Yesim Nok. Η “Tough Pink” θα μπορούσε να κερδίσει και με ΤΚΟ (όχι στην Τουρκία ενδεχομένως).

Οι τέσσερις συμμετοχές τον ανδρών δεν έφεραν κάποια νίκη αλλά προσέφεραν εμπειρία και αναμνήσεις.

Ο ίδιος ο Erhan Deniz (λίγο καιρό πριν ανέβει στο It΄'s Showtime με αντίπαλο τον Daniel Guita) νίκησε στον πρώτο γύρο τον Γιάννη Μπαλάση με στρατηγική χτυπημάτων στα πόδια.


Η είσοδος του Μπαλάση στο γήπεδο

Ωραίο ματς που χάθηκε στα σημεία έδωσε με αντίπαλο τον Adem Durmuz ο Νίκος Μάνος.

Μόλις στον δεύτερο (συνολικά) αγώνα της καριέρας του, ο 18χρονοςΘοδωρής “Scottie” Φιλιππίδης, εντυπωσίασε με το παιχνίδι του που χάθηκε οριακά από τον Sommez Cellik.

Μερικά γρήγορα knockdown στα πρώτα δευτερόλεπτα, δεν επέτρεψαν στον Λευτέρη Μπαζά να κάνει το παιχνίδι του με τον Hunkar Kilic και έχασε με ΤΚΟ.

O Erhan Deniz και η ελληνική αποστολή

Οι Έλληνες αθλητές επέστρεψαν ευτυχείς και εντυπωσιασμένοι από την φιλοξενία των Τούρκων.
Όλοι οι fighters δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον αρχηγό της αποστολής Γιάννη Κακαράκη που “έκλεισε” το event και βρέθηκε στη γωνία τους με βοηθό τον Γιώργο Μακράκη.

Το μοντέλο Ελίνα Μπεκάκου (Big Brother 2011) συν-ταξίδεψε με την ελληνική ομάδα, συμμετείχε στο show (στην είσοδο του Λευτέρη Μπάζα) και έκανε χρέη εικονολήπτριας .



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ TURKEY VS GREECE NIGHT

51κ.
Αίμη Κουγιουμτζόγλου (ΜMA Gym) vs Ozge Son
Νικήτρια Κουγιουμτζόγλου στα σημεία 

63κ.
Κάλλια Κουρούνη (Μάλλιος) vs Yesim Nok
Νικήτρια Κουρούνη στα σημεία 


+91κ.
Γιάννης Μπαλάσης (Κακαράκης team) vs Erhan Deniz
Νικητής Deniz με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο 


67κ.
Θοδωρής Φιλιππίδης (ΜMA Gym) vs Sonmez Celik
Νικητής Celik στα σημεία 


70κ.
Νίκος Μανός (ΜMA Gym) vs Adem Durmuz
Νικητής Durmuz στα σημεία 


75κ.
Λευτέρης Μπάζας (Μπαρμπάτσας) vs Hunkar Kilic
Νικητής Kilic με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο 


LORDOFRINGS.GR

Mε το φόβο των γκρίζων λύκων να ελοχεύει ο Γιάννης Κακαράκης και οι 7 επίλεκτοι του πάτησαν το πόδι τους στην Πόλη




Έφτασαν στην  ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης και συγκεκριμένα στο "Πεντικ" ο Έλληνας "Brus Lee" και οι 7 kickboxers του . Η ελληνική αποστολή διεμένει στο ξενοδοχείο Aringento Penotel και ο κορυφαίος Τούρκος kickboxer Erhan Deniz και promoter της βραδιάς του υποδέχτηκε εγκάρδια.


Στο λεωφορείο προς το ξενοδοχείο
Βέβαια όλοι γνωρίζουμε τον φανατισμό που επικρατεί στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους εθνικιστές και το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο Γιάννης Κακαράκης τον παλιόφιλο του DENIZ ήταν σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο.
Ο DENIZ διαβεβαίωσε τον Έλληνα προπονητή ότι θα ελέγχουν τα παντα μέσα στο γήπεδο οι "δικοί του" άνθρωποι γιατί και εκείνος δε θέλει να υπάρξουν έκτροπα από την οργάνωση των "γκρίζων λύκων"!




Γεύμα με θέα τον Βόσπορο
Η ελληνική αποστολή ετοιμάζεται πυρετωδώς για το γήπεδο , όπου στις 19.00΄απόψε θα ξεκινήσουν οι αγώνες με ... άτυχο της βραδιάς τον ανερχόμενο Γιάννη Μπαλάση που θα αντιμετωπίσει ττελικά στον τελαυτείο αγώνα της βραδιάς τον πολύπειρο τούρκο αθλητή. Ο DENIZ θα παίξει σε ένα μήνα στο It's Showtime του Βελγίου με τον ρουμάνο Daniel Gita και για μπαίνει στο ρινγκ σημαίνει ότι δεν υπολογίζει και πολύ τον έλληνα αθλητή. Ο Γιάννης έχει κάνει βέβαια μεγάλα άλματα βελτίωσης τον τελευταίο καιρό, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι Α class αθλητής όπως ο Deniz. Ούτε καν B' class! Το γεγονός όμως ότι μπαίνει στο ρινγκ με τον Deniz αποδεικνύει ότι το λέει η καρδούλα του και του αξίζουν συγχαρητήρια μόνο γι αυτό.



Την αποστολή ακολούθησε και το γνωστό μοντέλο Ελίνα Μπεκάκου ως φίλη τόσο του αθλήματος όσο και των αθλητών και η παρουσία της έδωσε μια ανάλαφρη νότα στην αποστολή.

"Δάσκαλε ελπίζω να απομονωσες την Ελίνα σε δικό της δωμάτιο το βράδυ που μας πέρασε" , έλεγαν χαριτολογώντας οι δύο κοπέλες της αποστολής, Αίμη & Κάλλια, στον Κακαράκη σήμερα το πρωί, πειράζοντας τα αγόρια.





η ομάδα του RINGSTORIES εύχεται καλή επιτυχία στους 7 Έλληνες μαχητές  οι οποίοι είναι :


                       Γιάννης Μπαλάσης (+91κ. ΜMAGym) vs Erhan Deniz

                    Θοδωρής Φιλλιπίδης (67κ. ΜMAGym) vs Sonmez Celik 

                    Διονύσης Καρβούνης (67κ. ΜMAGym) vs Adem Durmuş 

                        Νίκος Μανός (70κ. ΜMAGym) vs Gokhan Boyfıdan 

                     Λευτέρης Μπάζας (75κ. Μπαρμπάτσας) vs Hunkar Kilic 

                     Αίμη Κουγιουμτζόγλου (51κ. ΜMAGym) vs Gizem

                       Κάλλια Κουρούνη (63κ. Μάλλιος) vs Sema Okansoy



RINGSTORIES.GR