Wednesday, April 20, 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ελίνα Μπεκάκου: Απειλεί με μήνυση το gossip-tv

ladolemono.blogspot.com.png


Έξαλλη δηλώνει η Ελίνα Μπεκάκου μετά το παρακάτω δημοσίευμα του συγκεκριμένου site!

Το gossip-tv αναφέρει το περιστατικό ως εξής:
Ποιος είδε την Ελίνα Μπεκάκου και δεν την φοβήθηκε… Η Βενετία Κυρίου πάντως, αν δεν φοβήθηκε σίγουρα… ξεμαλλιάστηκε! Πριν λίγες ημέρες, τα δυο μοντέλα βρέθηκαν σε γνωστό club στου Ψυρρή, σε διαφορετικές παρέες. Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή… Η Βενετία, από τότε που η Ελίνα, δήλωσε συμμετοχή στο «Big Brother», μίλαγε για εκείνη με τα «καλύτερα» λόγια. Οι δηλώσεις της, βέβαια, είχαν φτάσει στα αυτιά της σεξοβόμβας του reality κι όπως φάνηκε την περίμενε στη γωνία. Η Βενετία Κυρίου, βρισκόταν ήδη στο club όταν μπήκε η Ελίνα. Μόλις λοιπόν διασταυρώθηκαν τα βλέμματά τους, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, και η Ελίνα της μίλησε λίγο έντονα, η πρώτη της είπε: «Δεν ασχολούμαι με τσ…». Αυτό ήταν αρκετό για να πάρει φωτιά η χορεύτρια. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις ίδιες πληροφορίες, η Ελίνα, χωρίς να υπολογίσει τους παρευρισκόμεους, της τράβηξε τα μαλλιά, άρχισε να την κλωτσάει και να τη βρίζει. Φυσικά, η Βενετία, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, απεναντίας, άρχισε να της λέει: «Φύγε από εδώ μωρή παλιό βί…. Πήγαινε στα gay bar που συχνάζεις και μην ασχολείσαι μαζί μου»

Η διαμάχη ανάμεσα στη γνωστή celebrity-χορεύτρια και στο μοντέλο, ξεκίνησε από το διάστημα που η πρώτη συμμετείχε στο Big Brother και η δεύτερη έκανε προσβλητικές δηλώσεις για την Ελίνα.

Σύμφωνα με την ίδια αλλά και με μάρτυρες που ήταν παρόντες, το πάρτι όπως είναι ξεκάθαρο από την αφίσα της εν λόγω βραδιάς ήταν της Ελίνας Μπεκάκου όπου παρευρέθηκε σαν guest dj, την οποία πλαισίωνε ανάμεσα σε πολλά άλλα μοντέλα και η Βενετία Κυρίου, οπότε και οι δύο γνώριζαν την παρουσία της άλλης στο συγκεκριμένο πάρτι.


















Η αφίσα του πάρτι

Το παραπάνω δημοσίευμα του gossip-tv.gr, σύμφωνα με το περιβάλλον της Ελίνας Μπεκάκου θίγει την προσωπικότητά της και το κύρος της και απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, όλα όσα ισχυρίζεται η Βενετία Κυρίου.

Οι δηλώσεις της Ελίνας Μπεκάκου στο Star κατά τη διάρκεια του πάρτι πως η παρουσία της Βενετίας, της είναι αδιάφορη, εξόργισαν το μοντέλο, η οποία της επιτέθηκε φραστικά, χωρίς ποτέ να αναφερθούν οι παραπάνω μηνύσιμοι χαρακτηρισμοί με αποτέλεσμα η Ελίνα, να της επιτεθεί κυριολεκτικά!

Το μόνο αληθές στο παραπάνω δημοσίευμα είναι ο ισχυρισμός της Βενετίας για την Ελίνα Μπεκάκου ότι συχνάζει στα gay bars, (όπως άλλωστε κάνουν όλες οι μεγάλες star) και φυσικά το έχει αποδεχτεί η ίδια, σε παλαιότερες συνεντεύξεις της καθώς οι καλύτεροι της φίλοι είναι gay (η gay κοινότητα είναι εξοργισμένη με τα λόγια της Βενετίας).

Σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον της Ελίνας Μπεκάκου, η ίδια δηλώνει εξοργισμένη με το δημοσίευμα και απειλεί με μήνυση.

Tuesday, April 19, 2011

Ο Ηλίας του Big Brother το έριξε στο τραγούδι και μας έδειξε το δώρο που του άφησε η Ελίνα (Video)



 Στο Caramela βρέθηκε ο Ηλίας του Big Brother και το έριξε έξω κυριολεκτικά.

 Και τι δεν έκανε χόρεψε με την ψυχή του μαζί με την Ελίνα Μπεκάκου που του είχε αφήσει και ένα δώρο έκπληξη στο σπίτι του ΒΒ πριν βγει (Video), τραγούδησε, έγινε αντικείμενο αγάπης από τις θαυμάστριες του "και έχει πολλές !" 
 Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία όταν ανέβηκε στην πίστα η εκρηκτική Έλενα Μεταξά να την πάρει αγκαλιά και να φωτογραφηθεί μαζί της.















 Ο Γιώργος Τσαλίκης ως οικοδεσπότης τον καλωσόρισε τον περιποιήθηκε από τις θαυμάστριες του και φυσικά τραγούδησαν μαζί  !      Δείτε τα Video...........


Χρυσό για το ΝΙΚΟ ΓΙΔΑΚΟ στο GOLDEN BELT της Σερβίας - o personal trainer της ΕΛΙΝΑΣ ΜΠΕΚΑΚΟΥ

Ο Νίκος F16 Γιδάκος επέστρεψε στην εθνική Ελλάδος του karate και δείχνει να μη τον σταματά τιποτα. Στο Διεθνές Τουρνουά Καράτε GOLDEN BELT που ολοκληρώθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Tatak της Σερβίας, ο αθλητής της SPARTAN ACADEMY και προσωπικός προπονητής της Ελίνας Μπεκάκου, πέρασε σωστό F16 πάνω από πέντε αντιπάλους και κέρδισε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για τη συλλογή του.

Τίποτα δεν τον σταματά φέτος το γιο του δασκάλου Γιώργου Γιδάκου.
Κάτι ακούστηκε επίσης ότι θα γίνουν επαγγελματικοί αγώνες KARATE στην Ελλάδα με promoter τον Γιώργο Γιδάκο.
Ε, αφού το έχει μέσα στο σπί του το ταλέντο, να μην το … εκμεταλλευτεί ;

Μεσα στην τρελη χαρα ειναι η Ελινα Μπεκακου , αφου κερδισε ο personal trainer της Νικος Γιδακος στη Σερβια , δηλωσε πως ειναι πολυ περηφανη γι αυτον  και ηταν σιγουρη γι αυτον οταν δηλωσε στο star οτι ειναι ο καλυτερος...
λετε σε λιγο καιρο να κατεβασει ο Γιδακος και την Ελινα μας σε αγωνες;


Η Μπεκάκου επιβεβαιώνει το 31days και μίλησε για όλα στο STAR


H επιβεβαίωση μας δια στόματος Ελινας Μπεκάκου ήρθε σήμερα στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο STAR όπου ήταν καλεσμένη και μίλησε για όλα όσα της καταλογίζουν τον τελευταίο καιρό…
Η πρώην παίκτρια του Big Brother επιβεβαίωσε ότι έχει ζητήσει την βοήθεια της Δίωξης Ιντερνετικου Εγκλήματος για δημοσιεύματα που την παρουσιάζουν πρωταγωνίστρια σε ροζ DVD στο διαδίκτυο, όπως και για τα ψεύτικα προφίλ που κάποιοι δημιουργούν με το όνομα της και το χρησιμοποιούν σπιλώνοντας την υπόληψη της.

H Ελίνα μίλησε επίσης και για την σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη, είπε ότι τον θαυμάζει και εκτιμά το χιούμορ του, όπως επίσης αποκάλυψε ότι «έχει και το κινητό του»….
Εμείς απλά να ευχηθούμε στην Ελίνα να έχει αποτέλεσμα η παρέμβαση της Δίωξης και να καθαρίσει το Ίντερνετ από τα προσβλητικά και υποτιμητικά δημοσιεύματα…


Wednesday, April 13, 2011

ΕΛΙΝΑ ΜΠΕΚΑΚΟΥ - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!!
Eίναι ένα μικρό σύμβολο της αγνής γυναικείας φύσης. Η Παρθένος είναι τρυφερή και εύθραυστη, αλλά η σπονδυλική της στήλη είναι φτιαγμένη από γερό ατσάλι. Είναι, βέβαια, ντροπαλή και διστακτική. Δεν θα γίνει ποτέ παράσιτο και μπορεί σίγουρα να τα βγάλει πέρα μόνη της, χωρίς τη βοήθεια κανενός. 0,τι κάνει, όμως, βγαίνει από την αγνή της καρδιά.

Η Παρθένος είναι απόλυτα τίμια και μισεί την υποκρισία. Αν κάτι δεν πάει καλά στις σχέσεις της με τους άλλους θα το πει χωρίς να διστάσει. Είναι ικανή να φτάσει ως το τέρμα και δεν αρκείται σε υποκατάστατα, ιδίως όσον αφορά την αγάπη και το γάμο, Αν βρει κάπου αλλού αυτό που ζητά δεν θα διστάσει να τα παρατήσει όλα. Είναι η μοναδική γυναίκα του Ζωδιακού κύκλου που μπορεί να είναι συγχρόνως πρακτική και ρομαντική.



Η Παρθένος δεν είναι το είδος της γυναίκας που θα αγαπήσει με φλόγα και πάθος. Είναι ήσυχη, υπομονετική και  η μόνη πραγματική φλόγα βρίσκεται στο πνεύμα της -πολλοί την θεωρούν αρκετή. Επιδιώκει το τέλειο, ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια. 'Έχει μεγάλη παρατηρητικότητα και ανακαλύπτει την πιο μικροσκοπική ατέλεια με το πρώτο. Έχει μεγάλη αντίληψη και ξέρει τι θέλει. Θα καταλάβει το ψέμα σας αμέσως και δεν θα σας ξαναεμπιστευθεί. Είναι αγνή, αλλά καθόλου αφελής. Η Παρθένος λατρεύει την ακρίβεια. Αν την κάνετε να περιμένει θα θυμώσει πολύ. Καλύτερα να έχετε έναν πολύ σημαντικό λόγο που αργήσατε. Όταν θυμώνει είναι τόσο δύστροπη και γκρινιάρα που είναι καλύτερα να παραδεχτεί απλά το λάθος σας.

Είναι σχολαστικά καθαρή και θα απαιτήσει το ίδιο και από σας. Πρέπει να ξυρίζεστε κάθε μέρα, να κάνετε συνεχώς ντους, να φοράτε καθαρά ρούχα και κολόνια, να βγάζετε τα παπούτσια σας, να έχετε καθαρά νύχια. Μην σπαταλάτε άσκοπα τα χρήματά σας μπροστά της. Θα σας κακοχαρακτηρίσει. Η ίδια ποτέ δεν θα ξοδέψει χρήματα χωρίς σοβαρό λόγο, όμως ό,τι πάρει θα είναι ακριβό και πολύ καλό ποιοτικώς. Είναι κι αυτή μια επένδυση, εφόσον η αξία της αγοράς της δεν χάνεται  με τα χρόνια. Η Παρθένος κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα και, δυστυχώς, πολλές φορές λέει τη γνώμη της φανερά, πληγώνοντας τους άλλους. Η κριτική είναι γι' αυτήν ό,τι η αναπνοή για μας. Είναι πανέξυπνη και διαθέτει καλλιτεχνικό γούστο. Αγαπά το θέατρο, τις εκθέσεις ζωγραφικής, τις παρελάσεις, τις επιδείξεις (πολλοί Παρθένοι ακολουθούν τη στρατιωτική καριέρα γιατί αγαπούν την οργάνωση και την πειθαρχία)  μην την κριτικάρετε ποτέ, δεν θα το αντέξει και δεν θα παραδεχτεί ποτέ τα όσα είπατε γι' αυτήν. Βέβαια γνωρίζει καλά τα ελαττώματά της και η ίδια κρίνει πολύ αυστηρά τις πράξεις της. Αλλά δεν αντέχει να της τα λένε και οι άλλοι.



Η Παρθένος συγκρατεί και ελέγχει απόλυτα τα συναισθήματά της. Από την φύση της δεν είναι εκδηλωτική, ούτε αυθόρμητη. Όσο κι αν σας αγαπά δεν θα δείξει ιδιαίτερο πάθος ή τρυφερότητα. Δεν το κάνει επίτηδες. Βέβαια, διαθέτει μεγάλο υποκριτικό ταλέντο, και συχνά θα κάνει την άρρωστη για να αποφύγει τις ανεπιθύμητες παρέες. Αυτό, όμως, είναι άλλο: το κάνει για να προστατευθεί, στην πραγματικότητα μισεί την υποκρισία.

Η Παρθένος απεχθάνεται τις υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης, όπως επίσης και κάθε τι χυδαίο ή τραβηγμένο. Διαθέτει μια βαθιά συναίσθηση ευθύνης και ένα θάρρος που την κάνουν υπέρμαχο των αδυνάτων και συνδετικό κρίκο της οικογένειας. Η ίδια ζητά την ασφάλεια και στο γάμο και στη δουλειά της. Δουλεύει σκληρά και είναι πολύ ικανή νοικοκυρά. Είναι, βέβαια, πιεστικά σχολαστική με την καθαριότητα και την τάξη, αλλά, μην ξεχνάτε, αυτός είναι ο σκοπός της ύπαρξής της: να βάζει τάξη στη χαώδη ζωή μας. Δεν θα σας λείψει τίποτα, όμως, απ' την γλυκιά ατμόσφαιρα του σπιτιού.



Η Παρθένος δεν αγαπά πολύ τα παιδιά και θα κάνει το πολύ δύο. Θα τους δώσει τα πάντα εκτός από στοργή γιατί, όπως είπαμε, δεν γίνεται, δεν μπορεί να εκδηλώνεται. Δεν θα τους λείψει, όμως, τίποτα υλικό. Είναι σταθερή, θα τους επιβάλλει πειθαρχία και καλούς τρόπους. Θα τα μάθει να μην σπαταλούν άσκοπα τα χαρτζιλίκι τους. Αν νιώθει η ίδια σιγουριά και ασφάλεια ίσως, τελικά καταφέρει να δείξει πόσο τα αγαπά. Αν νιώθει ανασφαλής, όμως, δεν θα δείξει τίποτα. Η Παρθένος θα σέβεται τα πράγματά σας, θα κρατά τα μυστικά σας, θα σας βοηθήσει στη δουλειά κι όλα τα άλλα σας προβλήματα. Δεν θα κάνει ανόητες συζητήσεις και θα σας φροντίζει διαρκώς. Αρκεί να είστε καθαροί και να της χαρίζετε την ασφάλεια που χρειάζεται για να ανθίσει. 


Δεν αξίζει τον κόπο;


Είναι το ίδιο κριτική και αναλυτική όπως ο άνδρας Παρθένος - ίσως περισσότερο, γιατί χρησιμοποιεί τη γυναικεία της διαίσθηση με τον δυνατότερο τρόπο. Μπορεί να σας έλξη γιατί η "Παρθένος" σας κάνει να σκέπτεστε την αγνότητα, όμως αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ μπορεί να είναι τόσο ορμητική όσο και η Κριός, να ερωτοτροπεί τόσο όσο και η Δίδυμος και βεβαίως τόσο προκλητική όσο κι η Σκορπιός, το σύμβολο του σεξ του Ζωδιακού.


Εάν η σχέση με μια γυναίκα Παρθένο εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο και διαρκές, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την πίστη της. Είναι το δεύτερο από τα ζώδια της Γης, και οι Παρθένοι έχουν μια βαθιά και σταθερή πίστη στους ανθρώπους που αγαπούν, γι αυτό είναι σπουδαίο να μην τους απογοητεύσετε. Η Παρθένος που έχει προδοθεί είναι δύσκολο να εμπιστευθεί ξανά τελείως. Μπορεί να προχωρήσει, αλλά εάν νοιώσει ότι βρίσκεται στο λάθος μονοπάτι ξανά, έχει μια μυστηριώδη ικανότητα να δίνει τέλος στην κατάσταση όσο δυστυχισμένη κι αν την κάνει.


Πού θα ψάξετε λοιπόν για την Παρθένο αγαπημένη σας; Αφού ήδη γνωρίζετε ότι η Παρθένος είναι γνωστή σαν το "ζώδιο της υπηρεσίας" θα καταλάβετε ότι έχει μια δυνατή αίσθηση καθήκοντος και μπορεί να βρεθεί όπου υπάρχει δουλειά. Είναι ο τύπος του ατόμου που θα πάει νωρίς στο γραφείο και θα φύγει αργά. 'Eτσι αν τη συναντήσετε σε πάρτι θα είναι ίσως την Παρασκευή ή το Σάββατο βράδυ. Μπορεί να κάνει εθελοντική εργασία στην τοπική κλινική, ή το νοσοκομείο, να φυλλομετρά βιβλία στη βιβλιοθήκη ή να προσέχει τα παιδιά φίλων, σε μαθήματα γιόγκα, στο γυμναστήριο ή στη λέσχη υγιεινής διατροφής.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε τις προτιμήσεις της ή τις αντιπάθειες της. Είναι ιδιότροπη σε σημείο μονομανίας για ορισμένες τροφές και πιθανώς να αντιπαθεί τους άνδρες που πίνουν πολύ ή επιδεικνύονται. Αισθάνεται άβολα σε υπερβολικές δημόσιες τρυφερότητες, αλλά όταν είστε μόνοι είναι έτοιμη να αφεθεί και χρησιμοποιει την φαντασια στο sex οσο κανενα αλλο ζωδιο.

Της αρέσουν οι εκπλήξεις με μικρά απροσδόκητα δώρα, ή κάρτες με κάποιο μήνυμα με σημασία για να ξέρει ότι βρίσκεται πάντα στη σκέψη σας. Επειδή φαίνεται συχνά ψυχρή κι απόμακρη, δε σημαίνει ότι δεν θέλει να αποπλανηθεί. Το θέμα είναι ότι με μια γυναίκα Παρθένο η τέχνη της αποπλάνησης πρέπει να είναι τέχνη. 



Η ΓΥΝΑΙΚΑ Παρθένος μπορεί μερικές φορές να σας φοβίζει, γιατί νοιώθετε ότι γνωρίζει περισσότερα από σας. Μπορεί να νοιώσετε άβολο και ότι βρίσκεστε κάτω από ένα μικροσκόπιο όταν σας πρωτοκοιτάξει στα μάτια. Ίσως δυσκολευτείτε να τη φανταστείτε σαν μια ανέμελη αγαπημένη, καθώς δείχνει να είναι ο τύπος της γυναίκας που είναι αποφασισμένη να ελέγχει τα συναισθήματα της.

Ίσως αναρωτηθείτε ακόμα εάν μια γυναίκα Παρθένος είναι κατάλληλη για σας, φοβούμενος ότι θ' αρχίσει να σας συγκρίνει με τους προηγούμενους εραστές της, και σας τοποθετήσει στο τέλος της λίστας. 'Oμως από τη στιγμή που θα γνωρίσετε καλά αυτή τη ΓΥΝΑΙΚΑ, θα αναγνωρίσετε ότι, κάτω από αυτό το φανερά κριτικό εξωτερικό παρουσιαστικό δεν είναι τόσο σκληρή όσο φαίνεται. 



Μπορείτε να αφήστε μια γυναίκα Παρθένο να κάνει τα πράγματα που θέλει και θα φαίνονται απλά τέλεια και επίσης θα σας διασκεδάσει με όλα τα γυναικεία θέλγητρά της. Είναι πολύ ευαίσθητη και τα συναισθήματά της είναι αρκετά εύθραυστα, αλλά θα γίνει υπερβολικά ισχυρή όταν χρειάζεστε την υποστήριξή της.


Eχει συνείδηση των ατελειών της. Έτσι, δε χρειάζεται να της θυμίζετε τις ελλείψεις της κάθε τόσο. Αντί να δυσφορείτε με την τελειομανία της, πρέπει να αισθανθείτε τυχερός που έχετε μια τέτοια γοητευτική γυναίκα που ποτέ δεν θα κάνει το σπίτι σας να μοιάζει σα χωματερή. Τα τοστ σας δεν θα καούν ποτέ και ο καφές σας θα έχει πάντα τέλεια γεύση. Έχει μια πνευματώδη πλευρά και το γέλιο της ακούγεται σαν ήχος από κουδουνάκια, έτσι δεν είναι;


 Αν και τα ζώδια της Γης ταιριάζουν περισσότερο Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως, υπάρχουν και κάποια άλλα τα οποία μπορούν να συντονιστούν καλύτερα μαζί  τους όπως είναι ο Κριός, ο Υδροχόος και ο Σκορπιός.

Ποιους στέλνει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Ελίνα Μπεκάκου;

Ποιους στέλνει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Ελίνα Μπεκάκου;



Έξαλλη είναι η Ελίνα Μπεκάκου με δημοσιεύματα σε blogs που την παρουσιάζουν πρωταγωνίστρια σε ροζ video από προσωπικές της στιγμές. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δυο videos με προσωπικές της στιγμές και περιέχουν σκληρό πορνό.
Σύμφωνα πάντα με την sexy Ελίνα, ούτε κυκλοφορούν, ούτε έχει ποτέ βιντεοσκοπήσει προσωπικές της στιγμές είτε εν γνώση της είτε εν αγνοία της, και όλα αυτά αποτελούν αποτελέσματα φαντασίας ώστε να εκμεταλλευτούν το όνομα και την αναγνωρισιμότητά της.
Σε επικοινωνία που είχε με την Ελίνα Μπεκάκου το 31days, η πρώην παίκτρια του Big Brother ενημέρωσε ότι ήδη έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της και η υπόθεση προωθείται στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να διαγραφούν διάφορες ιστοσελίδες κατωχηρωμένες με το όνομα της.
gossip-tv.gr

Συκοφαντική επίθεση στην Μπεκάκου-Στην δίωξη ιντερνετικού εγκλήματος η Ελίνα.

Έξαλλη είναι η Ελίνα Μπεκάκου με δημοσιεύματα σε blogs που την παρουσιάζουν πρωταγωνίστρια σε Ροζ βίντεο από προσωπικές της στιγμές.
Σύμφωνα πάντα με τα ανήθικα δημοσιεύματα, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο 2 βίντεο με προσωπικές της στιγμές και περιέχουν σκληρό πορνό.
Φυσικά ούτε κυκλοφορούν, ούτε έχει ποτέ βιντεοσκοπήσει προσωπικές της στιγμές είτε εν γνώση της είτε εν αγνοία της, και όλα αυτά αποτελούν αποτελέσματα καλπάζουσας φαντασίας αρρωστημένων μυαλών ώστε να εκμεταλλευτούν το όνομα και την αναγνωρισιμότητα της πρώην παίκτριας ριάλιτι σόου.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την Ελίνα Μπεκάκου μας ενημέρωσε ότι ήδη έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της και η υπόθεση προωθείται στην δίωξη ιντερνετικού εγκλήματος ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να διαγραφούν διάφορες ιστοσελίδες κατωχηρωμένες με το όνομα της.
Πηγή: 31days.gr

Ελινα Μπεκακου : Ποιους στελνει στη Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος ?



Ελινα Μπεκακου : Ποιους στελνει στη Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος ?

Έξαλλη είναι η Ελίνα Μπεκάκου με δημοσιεύματα σε blogs που την παρουσιάζουν πρωταγωνίστρια σε ροζ video από προσωπικές της στιγμές.


Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δυο videos με προσωπικές της στιγμές και περιέχουν σκληρό πορνό.
Φυσικά ούτε κυκλοφορούν, ούτε έχει ποτέ βιντεοσκοπήσει προσωπικές της στιγμές είτε εν γνώση της είτε εν αγνοία της, και όλα αυτά αποτελούν αποτελέσματα φαντασίας ώστε να εκμεταλλευτούν το όνομα και την αναγνωρισιμότητα της sexy Ελίνας, σύμφωνα πάντα με ίδια.

Σε επικοινωνία που είχε με την Ελίνα Μπεκάκου το 31days, η πρώην παίκτρια του Big Brother ενημέρωσε ότι ήδη έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της και η υπόθεση προωθείται στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να διαγραφούν διάφορες ιστοσελίδες κατοχυρωμένες με το όνομα της.

πηγη gossip-tv-newsbomb.gr

Oι αδυναμίες της Μαντουδιανής Ελίνας!


Εύβοια news
Εκτός από την αδυναμία της στον τόπο καταγωγής της που είναι το Μαντούδι της Εύβοιας, η Ελίνα Μπεκάκου γουστάρει και τον……. Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες του 31days,gr, ηΕλίνα, η χυμώδης χορεύτρια με το κορμί λάστιχο και με προσόντα που κολάζουν ...

Sunday, April 10, 2011

H πιο ΗΟΤ φωτογράφιση της Ελίνας Μπεκάκου για ΓΑΥΡΟΥΣ μόνο!


To ότι έχουμε μια αδυναμία στην Ελίνα Μπεκάκου είναι γνωστό αφού την έχουμε φιλοξενήσει αρκετές φορές στις στήλες του 31days.
Αυτή τη φορά όμως, υπάρχει κάτι πραγματικά ΗΟΤ να σας πούμε….
Η Ελίνα, η χυμώδης χορεύτρια με το κορμί λάστιχο και με προσόντα που κολάζουν και Αγίους, γνωστό γαυράκι από μικρή ενέδωσε στις πιέσεις που δεχόνταν από πολλά περιοδικά τον τελευταίο καιρό, και αποφάσισε να κάνει την πιο ΗΟΤ φωτογράφηση αποκλειστικά για τα μάτια των φιλάθλων του Ολυμπιακού.


Στις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει στην εφημερίδα «Ο Γαύρος» ένα καυτό αφιέρωμα στην Ελίνα και από πληροφορίες που έχουμε οι αναγνώστες της εφημερίδας θα απολαύσουν την Γαυρίνα-Ελίνα σε ένα φωτογραφικό concept που θα συζητηθεί, θα είναι μία εντελως διαφορετική φωτογράφιση από αυτές που έχουμε συνηθίσει….
http://www.31days.gr

***Η SEXY ΕΛΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... ΩΣ BARWOMAN ***


Με άλλη μια διακριτική εμφάνιση η Big Eλίνα έκανε την εμφάνιση της σε ένα μαγαζί στην Πάτρα, αυτή τη φορά ως barwoman! Μετά τους χορούς, τις συμμετοχές σε video clip και τα reality ήρθε η στιγμή που και το bar θα υποφέρει από την sexy Ελίνα.. Αυτή τη φορά δεν είχε στο πλευρό της την κολλητή της Βανέσα Πιτσίκαλη, αλλά και μόνη της κατάφερε να ξεσηκώσει τους θαμώνες.

PHGH :DIVA NEWS
DIVAS.BLOGSPOT

H πιο ΗΟΤ φωτογράφιση της Ελίνας Μπεκάκου για ΓΑΥΡΟΥΣ μόνο!


To ότι έχουμε μια αδυναμία στην Ελίνα Μπεκάκου είναι γνωστό αφού την έχουμε φιλοξενήσει αρκετές φορές στις στήλες του 31days. Αυτή τη φορά όμως, υπάρχει κάτι πραγματικά ΗΟΤ να σας πούμε….

Η Ελίνα, η χυμώδης χορεύτρια με το κορμί λάστιχο και με προσόντα που κολάζουν και Αγίους, γνωστό γαυράκι από μικρή ενέδωσε στις πιέσεις που δεχόνταν από πολλά περιοδικά τον τελευταίο καιρό, και αποφάσισε να κάνει την πιο ΗΟΤ φωτογράφηση αποκλειστικά για τα μάτια των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Στις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει στην εφημερίδα «Ο Γαύρος» ένα καυτό αφιέρωμα στην Ελίνα και από πληροφορίες που έχουμε οι αναγνώστες της εφημερίδας θα απολαύσουν την Γαυρίνα-Ελίνα σε ένα φωτογραφικό concept που θα συζητηθεί, θα είναι μία εντελως διαφορετική φωτογράφιση από αυτές που έχουμε συνηθίσει….
Αναμένονται οι καυτές φωτογραφίες σε λίγες μέρες…

Πηγή: 31days.gr

Η sexy Ελινα ως barwoman στηv Πατρα !!!

Αυτο το κοριτσι πια εχει βαλθει να μας τρελανει ... εκτος απο την συμμετοχη της  σε videoclips πολλων διασημων καλλιτεχνων , την συμμετοχη της στο σπιτι του bigbrother αλλα και στην εκπομπη του Βασιλη Δρημουση showbiz news , ειναι γνωστο σε ολους μας πλεον οτι ασχολειται ως freestyledancer σε ολα τα clubs σε Αθηνα, επαρχια και εξωτερικο χορευοντας για τους πιο γνωστους Djs και Mcs .... την εχουμε δει τελευταια να κανει και Dj sets σε clubs μαζι με την Βανεσα Πιτσικαλη.... ε ολα τα περιμεναμε απο την Ελινα αλλα οχι και αυτο ... ναι το κανε ομως ... οπως βλεπετε στις φωτογραφιες απο γνωστα site της Πατρας... η Ελινα και barwoman.


Τρελαθηκαν ολοι στο Rescue bar οταν η Ελινα εκανε τα δικα της μεσα στο bar ... και πως να μην γινει πανικος ...




















Ομως περασε και μια βολτα απο τα decks οπου ξεσηκωσε τον κοσμο και ανεβηκαν στις μπαρες και αρχισαν να χορευουν ολοι με τις μουσικες επιλογες τις....
Μεχρι και φιλακια της εδιναν κοπελες και την γεμισαν με κραγιον .... 
δειτε και θα καταλαβετε .....







Και το party κρατησε μεχρι το πρωι και την επομενη μερα ολη η Πατρα μιλουσε για το ποσο καλα περασαν με την Ελινα και το ποσο απλη κοπελα ειναι .....












πηγη:
 patrasevents , xtreme clubbers , patra tv