Sunday, May 1, 2011

ΕΛΙΝΑ ΜΠΕΚΑΚΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΑΖΑΣ : ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ MUAY THAI





 Η Ελίνα θα συνοδέψει τον Λευτέρη Μπαζα στην Τουρκία για το μεγάλο αγώνα της 14 Μαίου με τον Τούρκο Πρωταθλητή Hunkar Kilic. Μοναδικο danceshow της Ελινας μας μεσα στο ring με τον Λευτερη Μπαζα φανταστειτε τι θα παθουν οι Τουρκοι οταν δουν το show τους.

 Καλή επιτυχία στο Λευτέρη . Κάνε όλους τους Έλληνες Περίφανους!
Το muay thai και οι πολεμικές τέχνες έχουν αρχίσει να μπαίνουν για τα καλά στη ζωή μας .
 Σε αυτό το αφιέρωμα θα σας παρουσιάσουμε το Λευτέρη Μπάζα . Ο Λευτέρης , είναι μόλις 20 ετών αλλά έχει καταφέρει να αποσπάσει τον τίτλο του δεύτερου παγκόσμιου πρωταθλητή στο muay thai .



Γεννημένος στις 19 Απριλίου 1991 ο Λευτέρης Μπάζας , έκανε τα πρώτα του βήματα με τηνκολύμβηση σε ηλικία 4 ετών ώντας μέχρι και το 2007 κολυμβητής της ομάδας τουΠανελληνίου κατακτώντας πολλά μετάλλια και διακρίσεις. Το 2007 ξεκινάει με αργά και σταθερά βήματα την παρουσία του στο χώρο των πολεμικών τεχνών ώς πυγμάχος . Το 2008 το Muay Thai τον κέρδισε  στο οποίο έχει αφοσιωθεί ως και σήμερα! Στο ενερηγτικό του έχει στους 16 αγώνες , 13 Νίκες με 4 Κ.Ο. ( knock out ) με αγώνες σε Κύπρο και Ιταλία. Με το nickname Chameleon o Λευτέρης προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις με δυνατό του σημείο την άμυνα του! Έχοντας σπουδάσει Φυσικοθεραπεία , αυτό τον καιρό σπουδάζει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.



Η Μεγαλύτερη του διάκριση εως και σήμερα αποτελεί ο τίτλος του 2ου παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία των 75 kg στο Rimini της Ιταλία και Finalist στα One Songchai Greek 8 Men Tournament στα 75 Kg. Το καλοκαίρι έχει προγραμματίσει αγώνες στην Ταυλάνδη , τη γεννέτηρα του Muay Thai , για ένα μήνα. Ασχολούμενος πλέον επαγγελματικά με το Muay Thai στις 14 Μαίου 2011 στην Τουρκία στην Πόλη ,  θα συμμετάσχει σε main fight στο event Turkey vs Greece ( Hellas vs Turkey για εμάς τους Έλληνες ) .














Ο Λευτέρης αντοποκρίνεται στην πρόσκληση για συμμετοχή με το Γιώργο Μαζωνάκη στο VideoClip του ” Εγώ τη Ζώη μου” 


1 comment: